Mortal Divinity predstavili EP "Deceptive Perfection"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izuzetno brojna publika do posljednjeg mjesta je ispunila pulski caffe bar Mimoza ove subote, gdje je pulski sastav Mortal Divinity koncertno predstavio svoj EP "Deceptive Perfection". Ovu grupu, koja je osnovana 2010. godine, čine pjevač Dino Krivičić, bubnjar Eric Vojak, basist Dorian Matošević, gitarist i pjevač Ivan Jović i gitarist i pjevač Ivan Rupena, a u Mimozi su predstavili izuzetno uigranu, žestoku i energičnu svirku.

Da ovaj bend ima poprilično fanova dovoljno govori izuzetno velik broj posjetitelja koncerta, koji se naguravali ne bi li svi stali u Mimozu, a Mortal Divinity su im pak isporučili vrhunsku svirku i odličnu glazbu. Publika je pak pokazala da dobro zna autorski repertoar Mortal Divinityja te je pjevala s bendom.

EP "Deceptive Perfection" sniman je u Ljubljani u studiju SAE uz snimatelja i producenta Pericu Šurana, a može se poslušati na YouTubeu ili pak nabaviti fizički primjerak na koncertima benda. Sudeći po subotnjem koncertu, pulska metal scena ima kvalitetan bend za koji će se sigurno još mnogo čuti. (T. T.)


Podijeli: Facebook Twiter