Mortal Divinity ima novi spot


Novi, drugi spot objavio je pulski sastav Mortal Divinity, a radi se videu za pjesmu "Consequence Of Failure" s nedavno objavljenog EP-a
"Deceptive Perfection". Autori spota su Neven Kacun i Davor Vuković, a sniman je prije oko mjesec dana u prostoriji Distorzije u Rojcu. Spot je crnobijeli, dosta mračne atmosfere i u njemu se uz članove benda pojavljuje Aleksandra Ždral. Tu su jedna ogromna tarantula i žohar a ideja je bila da djevojka u spotu pusti tarantulu, a dečki predstavljaju žohare koje taj pauk lovi. Naziv je pjesme "Consequence of failure", odnosno "posljedica neuspjeha" što je simbolički predstavljeno u spotu i na taj način se govori o životu i nekim životnim situacijama. Uz spomenutu ekipu za video su zaslužni i Ivana Tomić, Stefan Černi, Marko Sandrić, Marko Bolković, zatim Udruga Distorzija, Pulska filmska tvornica i Teatar Nemerik.

- Bilo je odlično iskustvo. Dečki znaju posao, znali su što treba napraviti, boravili smo u tom prostoru puna dva dana, 20 sati, jeli, družili se, priča bubnjar Eric Vojak kojem je to bilo i prvi put da je držao tarantulu u ruci.

Bend je osnovan 2010., a svoj stil opisuje kao moderni metal s naglaskom na metalcore i deathcore, a uz Vojaka u bendu su pjevač Dino Krivičić, gitaristi i pjevači Ivan Rupena i Ivan Jović te basist Dorian Matošević. Trenutno nemaju planova za snimanje novih spotova nego rade na novom albumu i svirat će, kako kažu, gdje god se stigne, tako da već 13. ožujka nastupaju na Roštiljarci u Uljaniku, a u svibnju imaju zakazan koncert u Dubrovniku. (M. Ra.)
 


Podijeli: Facebook Twiter