Morso večeras svira u "Reviji na ledu"

Morso
Morso

Art & Music festival i Radio Pula nastavljaju s ciklusom koncerata "A&M Sessions", a večeras će se od 20 sati u sklopu popularne emisije "Revija na ledu" uživo predstaviti riječka grupa Morso.

Morso je nastao 2006. godine u prijateljsko-obiteljskom ozračju nakon višegodišnjeg druženja i zajedničkog sviranja u raznim formacijama. Album "Izlog", za izdavača Dallas Records, objavljen je 2008. godine te su sa njega objavljeni singlovi "Izlog", "Kao da znam kraj", "Ne vidi" i "Bogovi ljudi". Uslijedio je novi, konceptualni album "Škare Krede Najlon" koji je objavljen za istog izdavača prošle godine, i s kojeg su dosad objavljeni singlovi "Žene grizu", "Hodamo unatrag" i "Plava" a za posljednju pjesmu, "Krede", koju planiraju objaviti sa albuma "Škare Krede Najlon" trenutno snimaju video materijal i bit će objavljena do kraja ove godine.

Morso je trenutno koncertno vrlo aktivan, a rezultat toga je i nedavno osvojena nagrada magazina Rolling Stone na prvom RockOff festivalu novog zvuka održanom u Zagrebu u Tvornici kulture, gdje je stručni žiri prepoznao Morso kao koncertno najupečatljiviji bend festivala. Bend radi i na novim aranžmanima svojih pjesama koje pripremaju za nadolazeću predstavu, koju će izvoditi s plesnom grupom Flame, a čija premijera je najavljena za proljeće iduće godine. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter