Morosina zovu u HSLS

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u srijedu je boravio u Puli. U jutarnjim je satima prošetao Kandlerovom ulicom i popio kavu u društvu predsjednika županijske organizacije HSLS-a Sandra Jurmana te predsjednika pulskog ogranka stranke Mladena Premuža. U šetnji im se pridružio i istarski glazbenik, Vodnjanac Livio Morosin, pa je neminovno pitanje bilo hoce li se poznati muzicar prikljuciti liberalima.

- Javnost ce o tome biti pravovremeno obaviještena, tek nam je rekao Morosin, dok je predsjednik HSLS-a dodao da bi im bila cast da se jedan tako znacajan umjetnik pridruži njihovoj liberalnoj obitelji.

- Istra je jedna od najliberalnijih regija u državi i siguran sam da cemo i tu naci dosta novih clanova, optimistican je Darinko Kosor.

Glasnogovornica HSLS-a Andrea Latinovic rekla nam je, pak, da su Livija Morosina prije tri tjedna u Vodnjanu pokušali vrbovati za ulazak u stranku, no on je, izgleda, još neodlucan.

Inace, Darinko Kosor je u srijedu svjedocio pred Županijskim sudom u Puli na sudenju nekadašnjim celnicima rijecke tvrtke Milsa Svjetlani Ravlic i Bogdanu Milanovicu iz Rijeke, koji se terete za malverzacije.

Kosor je bio na celu agencije Media Look u vrijeme dok je s njom po pitanju oglašavanja poslovala tvrtka Milsa. Ravlic je na jednom od rocišta kazala da je Milanovic Kosoru na ruke dao 200.000 kuna. Kosor je u srijedu izjavio da mu Milanovic, koliko se on sjeca, nije predao taj iznos.


Podijeli: Facebook Twiter