Mornar: Damir Burić posjetio mlade vaterpoliste

Pobjednička ekipa iz Rovinja
Pobjednička ekipa iz Rovinja

Na osnovi odluke Inicijativnog odbora za formiranje Županijskog vaterpolo saveza proteklog je vikenda na Mornaru održan prvi turnir za prvenstvo klubova Istarske županije u mlađim kategorijama, a domaćinstvo je preuzeo Vaterpolo klub Pula. Sudjelovali su mladi vaterpolisti vaterpolo klubova Poreča, Delfin iz Rovinja te domaćeg Pula.

Organizatori su se pobrinuli i sakupili sve generacije pulskih vaterpolista i u suradnji s mnogobrojnim roditeljima organizirali vaterpolo feštu na kojoj je uz najmlađe vaterpoliste centralna figura bio naš zlatni barakuda Damir Burić.

- On je bio zadužen da ekipama podijeli pehare, nagradi simpatizere zajedničkim fotografiranjem te autogramima, pogotovo mlade nade. Na kraju se obratio mnogobrojnoj publici prigodnim riječima, a predsjednik Kluba Sandi Šegota uručio mu je skroman poklon, kupaće gaće VK-a Pula koje su nam upravo stigle. Jedva smo mu našli XXL, u šali kaže predsjednik Organizacijskog odbora Dino Makovac.

Nakon svečanosti održano je prigodno druženje. Natjecanje je započelo u 16 sati na plivalištu Valsaline pred više od 300 gledatelja. (S. ZRINIĆ TERELVIĆ; snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter