Morales, Dubioza kolektiv i Hladno pivo u Medulinu

 Hladno pivo  (Dejan ŠTIFANIĆ)
Hladno pivo (Dejan ŠTIFANIĆ)

Medulinski Adria Summer fest kreće večeras na novouređenom platou pored obnovljenog malina gdje će nastupiti legende elektronske glazbe DJ David Morales te DJ Marin Biočić& Danny Clarcks. Prostor može primiti 9.000 posjetitelja, a organizatori najavljuju veselu plesnu večer. Prije glavnih zvijezda posjetitelje će zagrijati DJ Luca Montecchi iz Global disca, a cijeli će program biti popraćen vrhunskom audio i video produkcijom, light showom, big screenom i drugim atrakcijama.
Vrhunac festivala je sutra kada će nastupiti Hladno pivo i Dubioza kolektiv, a ovo će biti jedan od samo dva koncerta Dubioze Kolektiv ove godini u Hrvatskoj, pa se očekuje da će u Medulin pohrliti brojni obožavatelji ovog benda iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Grupa Dubioza kolektiv prvi album nazvan imenom benda objavila je 2004. godine i od tada do danas ovaj sastav stvara pod utjecajem ska, punka, reggea, elektronike i hip hopa. Njihov video za pjesmu "Kažu" na YouTubeu pogledan je 15 milijuna puta.

Programi počinju u 20 sati, a nastupi u 21 sat. Druge večeri publiku će prvo zabavljati DJ Nikola Z Kukurini, nakon čega slijedi nastup Hladnog piva a onda i Dubioze kolektiva. (M. Ra.)








 


Podijeli: Facebook Twiter