Mor Roll predstavio album "Gori svijet"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je vecer bila pomalo oblacna, okupljena publika koja je došla na promociju albuma "Gori svijet" pulskog kantautora Vedrana Šilipetra - Mor Rolla, bila je odlicno raspoložena. Osim obitelji, bliskih prijatelja i suradnika, na terasi beach bara Ambrela bili su i kolege glazbenici - Livio Morosin, Gabrijela i Marijan Jelenic iz grupe Nola i drugi, koji su došli poslušati debitantski album ovog pulskog pjevaca.

Promociju je otvorio Sead Gavranovic Gale koji je procitao svojevrsnu recenziju albuma "Gori svijet" Željka Markovica. Nakon rijeci, na redu je bila glazba - Mor Roll izveo je skladbu "Balada" uz pratnju Denisa Vitasovica - Vite na bas gitari:

Osim kao glazbenik predstavio i kao modni dizajner - nakon otpjevane pjesme, pozvao je iz publike hostese odjevene u majice i haljinice, na kojima su štampane fotografije Mor Rolla odnosno Vedrana Šilipetra koje je on dizajnirao.

Mor Rollovov prvijenac sadrži devet pjesama cije autorstvo u potpunosti potpisuje, producirao ga je Igor Ivanovic, a u pjesmi "Help Me" kao gitarist i pjevac gostuje lider Songkillersa, Željko Banic Bane.

- Mor Roll nema potrebe biti salonski rockerski buntovnik niti sladunjavi pop izvodac. Mor Roll je zrela autorska figura koja je napravila rasni pop-rock album koji, bez dvojbi, stoji uz bok ponajboljim domacim ostvarenjima u žanru, stoji u uvodnim rijecima Željka Markovica, organizatora Jazzbine.


Podijeli: Facebook Twiter