Mor Roll napravio spot za pjesmu "Norma"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na scenu se vratio pulski kantautor Vedran Šilipetar koji je opet uzeo svoj nekadašnji pseudonim Mor Roll i pod tim imenom snimio spot za pjesmu "Norma". Produkciju pjesme potpisuje Livio Morosin, a pjesma se vrti na radijima i reakcije su jako dobre.

"Norma" je nastala je ove godine, i to prema ideji Damira Krnjusa, čovjeka rodom iz Pule koji cijeli život živi u Parizu a Norma iz naslova je njegova majka čija se fotografija pojavljuje u spotu.

- Htjeli smo u pjesmi ovjekovječiti ljubav, život, odrastanje i podizanje obitelji u inozemstvu, ali i neraskidive odnose koji nadilaze samu smrt. Pjesma na simboličan način opisuje dijalog muškarca koji je na drugi svijet otišao ranije te se obraća svojoj Normi i poručuje joj da "slomljen trenutak ne znači kraj", kaže Roll. Objašnjava da je to svojevrsni hommage istarskoj ženi i svim obiteljima koje je život i egzistencija odvela u neke druge krajeve, ali su ostali vezani uz svoje primarno ognjište te ostali zajedno do samog kraja.

Spot je sniman u Zagrebu, a posebno je zanimljiva kombinacija starih obiteljskih fotografija koji daju sociološki i modni aspekt i presjek od 1950-ih godina naovamo te autorovim osobnim snimkama s Montmartrea i pariškog metroa. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter