Momčad Istre 1961 u završni sprint kreće s Poljuda

Podrška zeleno-žutima sa sjevera "Drosine" (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)
Podrška zeleno-žutima sa sjevera "Drosine" (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Trebali su pulski nogometaši odigrati jučer u Medulinu prijateljsku utakmicu sa Zrinskim iz Ozlja, koju je trener Igor Pamić predvidio kao test za igrače koji dobivaju manju minutažu u prvenstvu, a posebno je trebalo provjeriti može li Jure Obšivač uskočiti u veznu liniju umjesto Blagojevića za subotnji susret na Poljudu s Hajdukom. Kako ne bi riskirali neku ozljedu igrača na blatnjavom terenu, u pulskom su prvoligašu ipak odustali od te provjere i umjesto toga odradili popodnevni trening. Tako će trener Pamić o formi svojih igrača uvid dobiti kroz uobičajene treninge.

U prethodna tri susreta, domaćim ogledima s Lokomotivom i Rijekom te na gostovanju u Osijeku, upravo pulski nogometaši bili ti koji su imali više od igre, imali više prilika za gol i baš zato mogu još više žaliti što su osvojili samo tri boda. Tako u posljednjih 11 prvenstvenih kola Istra 1961 ulazi s osme pozicije i 23 osvojena boda.

Kako su i svi ostali klubovi koji se bore za izbjegavanje posljednja tri mjesta koja vode u drugu ligu "stisnuti" u samo tri boda, razumljivo je što se može očekivati do kraja prvenstva. Vatromet. Pod povećalom će biti sve, od svake sudačke odluke, svakog igračkog poteza, do igre "nezainteresiranih" klubova. (Roberto CAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter