Moldavska nu metal atrakcija oduševila Puljane

Automobil Nizozemaca je bio uništen, a dokumenti su im oduzeti
Automobil Nizozemaca je bio uništen, a dokumenti su im oduzeti

Zimsku koncertnu sezonu ciklusa koncerata koje ekipa Roštiljarke organizira pod nazivom Roštiljarka Live zatvorio je ove subote koncert atraktivnog nu metal benda Infected Rain iz Moldavije.

Ovaj bend djeluje od 2008. godine, do sad su objavili albume "Asylum", "Embrace Eternity" i "86" i trenutno slove za jedan od popularnijih bendova novije generacije.

Subotnji koncert održan je u maloj sali Kluba Uljanik, a Infected Rain, predvođeni karizmatičnom pjevačicom Lenom Scissorhands, iako im je ovo prvi nastup u Puli, okupljenu publiku su oduševili na prvu – u sat i pol žestoke svirke predstavili su ponajbolje sa svoja tri albuma, s naglaskom na najnoviji album "86" koji upravo promoviraju na turneji. U sklopu turneje nastupaju diljem Europe, a nekoliko datuma turneje sviraju i s legendarnim bendom Lacuna Coil.

Oduševljena pulska publika po završetku koncerta upornim aplauzima i povicima pozvala je bend na bis, na što je bend odrokao još jednu pjesmu. Poslije koncerta članovi benda družili su se s fanovima, a ostali su i sljedeći dan na turističkom obilasku Pule, i kako saznajemo, oduševljeni su pulskom Vallelungom, a nisu propustili niti da se okupaju na plaži Ferijalnog saveza.

Iako je njihovo prvo gostovanje bilo u skromnom ozračju, u malom prostoru, članovi benda, a posebice pjevačica Lena, oduševljeni su gostoprimstvom, ljudima i općenito Pulom i poručili su da se vraćaju prvom prilikom. (T. T., snimio Zlatko GOTOVAC)


Podijeli: Facebook Twiter