Moja ulica: Vatreni Baljani i sječa favorita

Benjamin Matijević (Prinčevi) nogom, Roni Pulin (Babići boysi) glavom (Manuel ANGELINI)
Benjamin Matijević (Prinčevi) nogom, Roni Pulin (Babići boysi) glavom (Manuel ANGELINI)

Susretima drugog kola nastavljeno je 24. izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech". Za međunarodni štih "Ulice" ove se godine pobrinuo Neven Špiranac, član ekipe C.I. Jovanotti Prinčevi Bale, koji već godinama igra veliki nogomet po austrijskim klubovima.

Nepisano pravilo je da se utakmica koju Baljani igraju definitivno ne može svrstati u kategoriju mirnih.

- Tipično za nas iz Bala, takovi smo i takovi ćemo finit. Dovoljna je mala iskra da nas zapali, nije to dobro, no takovi smo i gotovo - priznao je Neven poslije utakmice u kojoj su gubili 1:2, ali uspjeli su se vratiti i upravo je on zabio za konačnih 4:2 nakon što su njihovi protivnici bez golmana krenuli po poravnanje.

U turnir su se uključili i Jaši, drugi nositelji koji su u prvom kolu bili slobodni. S 4:0 prošli su prvu prepreku, ekipu Krležine ulice. Uvjerljivi su bili i Fažanci okupljeni pod imenom Visitors Pansion sport koji su u prva dva kola svojim protivnicama "utrpali" devet komada, a Igor Lovrić na njihovim vratima niti jednom nije kapitulirao. Ako i oni i Jaši prođu treće kolo, osmina finala donijet će njihov međusobni obračun.

U trećem kolu su i jedini slovenski predstavnici na 24. "Ulici", ekipa Auto Grosuplje. S minimalnih 1:0 uspjeli su proći Elektro Percan, da bi u drugom kolu Poštarima udijelili pet preporučenih pošiljki. Bez primljenog pogotka u treće je kolo prošao i Alkoholni oblak, a tamo ga čeka ogled protiv Limpressa. Među 32 ekipe svoje mjesto je izborio i Ožujsko Gladijator. Nnakon što su u prvom ogledu s 1:0 svladali veterane Štinjana, u drugom su nakon sedmeraca bili uspješniji od Uljanik Orfeja.

Navijači su željno dočekali izlazak na parket dviju najvećih uzdanica pulskog kvarta s najbrojnijim i najglasnijim navijačima - Šijanu i Spartanse. No, u nešto više od sat vremena dio gledališta obojen u zeleno doživio je veliko razočaranje. Naime, najprije je Caffeteria Lovrić s 2:1 svladala Spartanse, osvajače trećeg mjesta na prošlogodišnjoj "Ulici", a odmah zatim je i Limpress nakon izvođenja sedmeraca iz turnira izbacio Šijance. Uz Spartanse koji su ispali u drugom kolu, već su u prvom "zapeli" Verudeži, Elektro Percan I i Lišjera kod Koste.

Drugo kolo bilo je kobno i za ekipu Valmazzinghi Koromačno. Za družinu koju sačinjava cijeli niz Dobrića i uz koju je prva asocijacija koja se veže Leteći cirkus Montyja Pythona i legendarna epizoda u kojoj se svi zovu Bruce, previsokom su se preprekom pokazali hakleri Qpole koji su ih svladali jednim, ali vrijednim golom što ga je u posljednjoj minuti susreta postigao Radoslav Rudić. (Ivica CEROVAC; Snimio Manuel ANGELINI)

SEMAFOR
Rezultati 1. kola: Regional Express - MNK Sparta 6:2, Beach bar Barracuda - Restoran Vala Valbandon 3:2 - 7m (0:0); 2. kolo: Auto Grosuplje - Poštari 5:0, Esa 2,5 - Visitors 0:2, Kašćerga - Lišjera poli Koste 0:3, Krležina ulica - MNK Jaši 0:4, Uljanik Orfej - Ožujsko gladijator 4:5 - 7m (1:1), 201 Berekini - Novo naselje Pazin 0:7, C.I. Jovanotti Prinčevi Bale - Babići boys 4:2, Alkoholni oblak - Duran 2:0, AS Višković Spartans - Caffeteria Lovrić 1:2, MNK Limpress - MNK Šijana 3:2 - 7m (1:1), Qpola - Valmazzinghi Koromačno 1:0

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter