Moja ulica: Prvog dana nastupaju pobjednici iz 2009.

DND motori (M. ANGELINI)
DND motori (M. ANGELINI)

Susretom između DLD motora I, ekipe koja je lani osvojila četvrto mjesto, i MNE Valdebek CB Orange, danas u 16 sati krenut će istarsko haklersko ludilo u zadnjem mjesecu u godini, 25 izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013 - Suzuki Motortech".

Preko tisuću igrača raspodijeljenih u 125 ekipa narednih će 15 dana prodefilirati parketom Doma sportova "Mate Parlov" s različito posloženim prioritetima.

Nekima će jedini cilj biti da postanu dijelom manifestacije koja, pod pokroviteljstvom Grada Pule, ove godine slavi trostruki jubilej - 35 godina postojanja, 25. izdanje i desetu godišnjicu od obnavljanja turnira.

Oni nešto kvalitetniji dignut će više i ljestvicu očekivanja, čak do te mjere da sebe vide kao jedne od glavnih aktera 29. prosinca negdje oko 20 sati, kad bi trebali saznati tko će se ove godine okititi titulom heroja "Ulice".

Već prvog dana na djelu ćemo moći vidjeti ekipu koja zna kako izgleda otići do kraja na turniru koji je drugi put u posljednje tri godine najmasovniji u Hrvatskoj - TNT Pizzeriju Matteo Malinska.

Picajoli s Krka slavili su na "Ulici" 2009. godine, nakon što su u finalu, poslije izvođenja sedmeraca, svladali MNK Jaši. Sljedeće godine iste su se ekipe susrele u utješnom ogledu za treće mjesto i tad su Jaši istom mjerom uzvratili, a hakleri TNT-a su i lani igrali zapaženu ulogu na "Ulici" te su dogurali do četvrtfinala u kojem su ih izbacili DLD motori, isti oni koji će danas "probiti led".

Nasuprot TNT-u danas će stajati Uljanik Orfej, pulski hakleri od kojih su mnogi igrali na "Ulici" prije nego što su se neki od njihovih današnjih protivnika i rodili. Iskustvo će dakle definitivno biti na njihovoj strani, ali "uljanikovci" su ipak realni i svjesni su da su TNT-ovci favoriti. (I. CEROVAC)

Danas: DLD motori I - MNE Valdebek CB Orange (16), MNK Limpress - Recreativo (16.40), TNT Pizzeria Matteo Malinska - Uljanik Orfej (17.20), Pietas Julia Glam - Veterani Riva restoran Trošt (18), Juniori Riva restoran Trošt - Valmazzinghi Koromačno (18.40), Ultimate - AS Višković Spartans (19.20), Prinčevi Bale - El Stil (20), Stari grad - Boris Cetina (20.40), Fuflanders Lucky bar - MNK Tupljak (21.20), Transcom - MNK Šijana (22), Voda - Roto svijet pića (22.40).

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter