"Moja ulica" počinje 14. prosinca

(arhiva M. ANGELINI)
(arhiva M. ANGELINI)

Polako se zaključuju prijave za nastup na malonogometnom turniru "Moja ulica, moja ekipa 2013. - Suzuki Motortech" koji ove godine slavi trostruki jubilej, 35 godina od prvog turnira, 25. izdanje i deseto izdanje nakon njegovog obnavljanja poslije 12-godišnje pauze. Kotizacija za nastup iznosi već uobičajenih 400 kuna koje će se samo još sutra, između 18 i 20 sati, moći donijeti u prostorije Sportskog društva Hakl koje se nalaze na prvom katu Doma sportova "Mate Parlov" i na taj način osigurati svoje mjesto na pulskoj prosinačkoj haklerskoj fešti.

Onima koji u tome budu onemogućeni organizatori "Ulice" će zacijelo, kao i prijašnjih godina, progledati kroz prste i omogućiti im da se prijave i dan kasnije kad će u CB Cabahija, s početkom u 19 sati, započeti "ples kuglica".

Zasad se u bubnju nalazi 93 papirića s imenima ekipa što znači da bi skoro sa sigurnošću mogli prognozirati da će na "Ulici" sedmu godinu za redom nastupiti troznamenkasti broj haklerskih družina.

Realno je za očekivati da bi "Ulica" drugi put u posljednje tri godine mogla nadmašiti "Kutiju šibica" i postati, što se glavnog turnira tiče, najmasovnije haklersko okupljalište u Hrvatskoj.

Premda je bilo planirano da se prva utakmica odigra u petak 13. prosinca s početkom u 17 sati, zbog zauzetosti dvorane odlučeno je da će turnir započeti dan kasnije u osam sati. Termin finala ostaje nepromijenjen, nedjelja 29. prosinca u 19.30 sati. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter