Moja ulica, moja ekipa: Zahvaliti "onom gore"

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Prvi ogled petog natjecateljskog dana na 24. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech" bio je sraz MNK Sveti Antun i juniora Banjola nakon kojeg bi hakleri iz pulske župe slobodno mogli upaliti svijeću i zahvaliti se "onom gore" što su još uvijek u turniru. Vodili su mali Banjolci 1:0 i 2:1, potom su nakon prve serije sedmeraca bili u prednosti jer je njihov golman zaustavio prvi protivnički kazneni udarac, no sve im to nije bilo dovoljno i dalje je prošao MNK Sveti Antun.

- Ovo nam je već šesta godina da djelujemo kao klub - rekao nam je poslije susreta Tomislav Hrstić, suprotno mišljenju većine jedini svećenik u ekipi MNK Sveti Antun. Za MNK Sveti Antun ovo je drugi nastup na najvećem istarskom malonogometnom turniru.

- Lani smo ispali u prvom kolu, sad smo uz dosta sreće uspjeli proći. Dizali smo se tijekom susreta jer su sve to dečki koji znaju igrati, ali trema je bila prisutna i očito je da nam ovakve utakmice ne leže baš previše. Ipak, uspjeli smo proći u drugo kolo gdje nas čekaju DLD motori s kojima će biti malo teže - svjestan je Hrstić snage sljedećih protivnika.

Večeras smo dobili i prvi susret u kojem se nakon 30 minuta mreže nisu tresle, premda se okvir gola drmao u više navrata. Njega su odigrali Flamengo Vidikovac i Santa Domenica CB Veteran, a nakon izvođenja sedmeraca dalje su prošli hakleri s Vidikovca.

Rezultati: Lišjera poli Koste – Old boys 3:0, AS Višković Spartans – Roto dinamic 5:0, DLD motori – El stil Elektromaterijal 1:0, Sveti Anton - Banjole juniori 4:3 - 7m (2:2), Flamengo Vidikovac - Santa Domenica CB Veteran 4:3 - 7m (0:0). (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter