Moja ulica, moja ekipa: Tri šuta - tri gola

Ivan Pezić (Monte Zaro) i Dean Masimino (Arbor MD) (D. MEMEDOVIĆ)
Ivan Pezić (Monte Zaro) i Dean Masimino (Arbor MD) (D. MEMEDOVIĆ)

Sedmi dan natjecanja kultnog pulskog malonogometnog spektakla, 25. izdanja turnira "Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech" privukao je tristotinjak gledatelja koji su imali priliku uživati u izvedbama starih majstora pulskog i istarskog nogometa, ali i nekih novih klinaca koji su danas igrali na parketu Doma sportova "Mate Parlov".

Prva dva susreta igrana u popodnevnom terminu nisu obilovala golovima. Tek po jednom je lopta završila u mreži. Bio je to uvod koji nije obećavao golijadu predzadnjeg dana igranja susreta prvoga kola. No, demantirali su ih igrači koji su zaigrali u trećem ogledu. S jedne strane iskusni Šistek i Božac u redovima El Stil Elektromaterijala, s druge također dobro znani Ugrčić, Rabar i Malečić ,koje je s klupe vodio Sebastijan Kitonić.

Kad je Šistek zabio za 3:1 Kitonić je "ispalio" dobro znanu nogometnu rečenicu ekipe koja gubi. "Tri puta su nam pucali na gol i zabili tri gola." Potom je "točku na i" stavio Dalibor Božac.

- Uvijek je užitak igrati na ovom turniru. Jest da nisam nikad došao daleko, ali to ionako nije u prvom planu. Ovoga smo puta dobili, ali i da smo izgubili poslije utakmice slijedi obavezno druženje uz piće, zadovoljno je nakon susreta rekao Božac kojem je ovo peti nastup na "Ulici" i premijerni u ovoj ekipi. Ranije je igrao za Autoservis Višković.

Semafor

Rezultati 1. kola: Pizzeria Napoli Labin - Elektro Percan 1:3; Game over - Duran 0:8. Arbor M.D. - Monte Zaro 0:1, Zauder film - MNK Sv. Antun 1:0, El Stil Elektromaterijal - CB Derby 4:1, Istra Pula juniori - Veterani Raša Foto festival 4:3 (1:1 – 7m), T.O. Dora - CB Samson 4:2, Elektroimpex - NK Vodnjan Dignano 1:7. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter