Moja ulica, moja ekipa: Slavio GIP Karojba


GIP Karojba hotel Kaštel pobjednik je 25. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013 - Suzuki Motortech". U finalnom ogledu najmasovnijeg ovogodišnjeg haklerskog okupljanja u Hrvatskoj, koje je donijelo slovenski obračun, oni su s 2:1 svladali branitelja naslova, Orsera caffe Grosuplje Avto.

Tako je glavna nagrada od 15 tisuća kuna završila u rukama haklera GIP Karojbe hotela Kaštel, dok su se poraženi u finalu morali zadovoljiti s osam tisuća.

U susretu za treće mjesto slavili su AS Višković Spartansi i za to bili nagrađeni s pet tisuća kuna, dok je riječki Acapulco za osvojeno četvrto mjesto dobio dvije tisuće kuna.

Oba polufinalna susreta odlučena su nakon izvođenja sedmeraca.

Najboljim igračem "Ulice" proglašen je član pobjedničke ekipe Slaven Radišković koji je s dva gola odlučio finalni dvoboj. Priznanje za najboljeg čuvara mreže dobio je Mijo Čulić, golman AS Višković Spartansa, dok je najbolji strijelac Patrik Drndić, član Pizzerije Jupiter. On je postigao sedam golova, isto koliko i Igor Žiković iz Vita leve Elektrometal II, a nagrada je završila u njegovim rukama jer je odigrao jednu utakmicu manje.

Po treći put otkad je obnovljena, na "Ulici" je premašena magična brojka od 500 postignutih pogodaka. "Okrugli" 500. gol je u prvoj utakmici završnog dana postigao Vedran Vujnović.

Nakon dvoboja za treće mjesto, na red je došla revijalna utakmica u kojoj su se MNK Park Aveniji 69, najuspješnijoj ekipi u povijesti ovog turnira na kojem je triput otišla do kraja i usto pet puta pokleknula u finalu, suprotstavili njihovi ljuti protivnici ujedinjeni u družinu pod nazivom Legende Ulice.

I ovogodišnja "Ulica" imala je humanitarni karakter. Sav novac prikupljen od ulaznica prodanih tijekom posljednjeg dana turnira, kad su one umjesto uobičajenih 10 koštale 15 kuna, članovi SD Hakl uručili su Općoj bolnici Pula, preciznije Djelatnosti za ginekologiju i porodništvo. (I. CEROVAC, snimio M. ANGELINI)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter