Moja ulica, moja ekipa: Prvi susret bez prekršaja

Daniel Šimičević (Vodnjan) četvrti je put svladao Gianfranca Milocanija (M. ANGELINI)
Daniel Šimičević (Vodnjan) četvrti je put svladao Gianfranca Milocanija (M. ANGELINI)

Šesti natjecateljski dan na 24. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech" donio je i prvi susret u kojem nije napravljen niti jedan prekršaj.

Ogled vrijedan da se izdvoji odigrali su Vodnjan i Riva restoran Trošt mladi, a u drugo su kolo prošli Vodnjanci zahvaljujući pobjedi od 4:2.

- Nitko od nas ne zna udarati, tako je i na velikom nogometu, a ni u dvorani nema previše razlike. To nam fali kad naletimo na neku "tvrđu" ekipu, malo više agresivnosti, i to je možda i jedan od razloga što na "Ulici" nikad nismo daleko dogurali. Treće ili četvrto kolo, i to je to.

Istina, nikad nismo sve ovo ni shvaćali previše ozbiljno, a bez toga je teško stići do završnice - rekao je Daniel Šimičević, strijelac gola za vodstvo Vodnjana od 4:0, nakon čega su u nastavku malo stali.

- Ispalo je tako. Ne gazimo do kraja, premda nije da nismo u drugom poluvremenu imali prilika, no lopta nije htjela u mrežu. S druge strane, klinci su bili dobri, jedino su možda na početku imali malo straha, što je i normalno.

Bez obzira na to što se Vodnjanci, barem zasad, nisu zlatnim slovima upisali u povijest "Ulice", nastup na njoj ne propuštaju.

- Istina, ostale turnire slabo igramo, ali kad je "Ulica", onda se uvijek nađemo. Nastupamo već godinama, doduše pod različitim imenima, poput DLD motora, Girotonda ili samo Vodnjana, ali uvijek je to manje-više ista ekipa - istaknuo je Šimičević, koji se osvrnuo malo i na očekivanja.

- Sve će puno ovisiti o ždrijebu, sreći, no mi nismo gledali previše unaprijed. U drugom kolu idemo na pulske Rome, a ako njih prođemo, tko nas dalje čeka, da budem iskren, stvarno ne znam.

Uz prvi ogled u kojem suci stvarno nisu imali posla, današnji dan obilježio je i nedolazak dvije ekipe. U Domu sportova "Mate Parlov" tako se nisu pojavili riječki Acapulco i labinski Arsia juniors, pa su tako njihovi protivnici, Šijana Mohicans i Havana, bez kapi znoja prošli u drugo kolo.

Nešto znoja morali su, pak, proliti hakleri labinskog Harlema, no imalo je to učinka jer su uloženi trud pretvorili u "petardu" koju su podarili svojim protivnicima, Restoranu Gardelin.

Rezultati: Konoba Danijela Betiga - CB Samson 2:0, Maling I - MNK Stoja 4:2, Šijana Mohicans - Acapulco Rijeka 3:0 (b.b.), Arsia juniors - Havana 3:0 (b.b.), Riva restoran Trošt juniori - Vodnjan 2:4, Restoran Gardelin - MNK Harlem 0:5.

Roce na klupi

Da pulenima Igora Pamića teško pada zabrana igranja malog nogometa koju im je nametnuo njihov trener, mogli smo se uvjeriti i danas. Naime, na klupi DVD Sutivanca sjedio je Goran Roce koji je barem tako, kad već nije mogao na parketu, osjetio dašak "Ulice".

U posljednjim je kolima jeseni bio, pak, nezamjenjivi prvotimac "zeleno-žutih". (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter