Moja ulica, moja ekipa: Ludilo kreće 11. prosinca

Odbrojavanje započelo - Ervin Radulović, Ivan Poropat i Branislav Šokec (M. ANGELINI)
Odbrojavanje započelo - Ervin Radulović, Ivan Poropat i Branislav Šokec (M. ANGELINI)

Najveća istarska sportska fešta u posljednjem mjesecu u godini, 27. izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2015 - Suzuki Motortech", započet će 11. prosinca u Domu sportova "Mate Parlov". Haklersko ludilo i ove će se godine protegnuti na tri produžena vikenda, ovisno o broju prijavljenih ekipa igrat će se i tijekom tjedna, a vrhunac će nastupiti velikim finalem koje je na rasporedu 27. prosinca u 19.30 sati.

Kotizacija za nastup na ovogodišnjem turniru, dvanaestom otkad je "Ulica" ponovno zaživjela i desetom sa Suzuki Motortechom kao generalnim sponzorom, bit će uobičajenih 400 kuna, a uplate će se primati zaključno s 8. prosinca, dok će se dan kasnije, u Cabahiji s početkom u 19 sati, obaviti ždrijeb.

Pokrovitelj "Ulice" ostao je Grad Pula, i nagradni fond ostao je isti kao i prijašnjih godina te će iznositi 30 tisuća kuna, a između sebe podijelit će ga četiri najbolje ekipe. Polovica od tog iznosa pripast će pobjedniku, poraženi finalist osvojit će osam tisuća, trećeplasirana ekipa pet, dok će četvrtoplasiranoj pripasti dvije tisuće kuna.

Svi zainteresirani za nastup mogu se prijaviti na jedan od brojeva mobitela koji se nalaze na web stranici www.sdhakl.hr ili na e-mail: [email protected], dok se kotizacija može uplatiti na žiro račun: HR452330003-1100427324 u Splitskoj banci te se pritom treba navesti, uz ime ekipe, SD Hakl, Nazorova 32, Pula.

Oni koji preferiraju prijave uživo, to će moći napraviti od 5. do 8. prosinca između 18 i 20 sati u prostorijama SD Hakla u Domu sportova "Mate Parlov".

Promjene neće doživjeti način slaganja kostura te će među prijavljenim ekipama na osnovi rezultata ostvarenih na prethodna tri turnira biti izabrana četiri nositelja. Neće se mijenjati ni stari sustav pa će se tako i 27. "Ulica" igrati s pet igrača i golmanom, zadržano je pravilo akumuliranih prekršaja te žuti i crveni kartoni, a svaka ekipa moći će prijaviti 12 igrača.

Uz glavni turnir, igrat će se i deveto izdanje "Mini ulice" na kojem će, bez plaćanja kotizacije, moći nastupiti dječaci do 11 godina starosti, članovi istarskih nogometnih klubova. Mini ulica će se igrati pod pokroviteljstvom Istarske županije i sa Splitskom bankom kao generalnim sponzorom.

Niti 27. "Ulica" neće izgubiti svoj humanitarni karakter te će sav prihod od ulaznica s posljednjeg dana turnira, kad će one umjesto uobičajenih deset koštati 15 kuna, biti uplaćen u humanitarne svrhe. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter