Moja ulica, moja ekipa: Kašćerga na bratski pogon

Ivan Martan (Pizzeria Tivoli) i Antonio Ferlin (Varioci) (D. MEMEDOVIĆ)
Ivan Martan (Pizzeria Tivoli) i Antonio Ferlin (Varioci) (D. MEMEDOVIĆ)

Polako se bliži kraju drugo kolo 27. izdanja pulskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2015 - Suzuki Motortech". Sutra ćemo znati sve sudionike šesnaestine finala, koji će odmah nastaviti s međusobnim obračunima, a vizu za to društvo danas su izvukli hakleri Kašćerge. Ekipa koju pored prijateljskih povezuju i rodbinske veze, jer u svojim redovima ima dvaput po dva brata, redoviti je gost "Ulice" od njenog obnavljanja 2004. godine, a dosadašnji najveći doseg bilo joj je četvrtfinale 2013. godine, kad su ih zaustavili Spartansi. Ovogodišnji nastup otvorili su sa "stidljivih" 1:0 protiv Stolarije Istra, no već u drugom kolu bilo je to puno uvjerljivije te je Paolo Hrvatin zabio tri, a njegov godinu dana stariji brat William jedan pogodak za rutinsku marendu družine s Pazinštine u Fast foodu Forever.

Uz braću Hrvatin, boje Kašćerge brane i braća Koraca, Igor i Norbert, koji još uvijek čekaju na svoj prvijenac na ovogodišnjoj "Ulici", jer je u prvom kolu jedini pogodak zabio Filip Kišić. Usto, za očekivati je da ni William Hrvatin neće dati bratu gušta te će se već u narednom kolu pokušati barem poravnati na obiteljskoj listi strijelaca, što bi mogla biti dodatna voda na mlin Kašćerge.

- Ma, neka on na sljedećoj utakmici zabije tri gola, ja ne moram niti jedan, samo da prođemo dalje - jednostavno je to riješio Paolo Hrvatin.

I dok četvrtfinalisti iz 2013. godine guraju dalje, turnir je ostao bez ekipe koja je lani stigla među posljednjih osam, vodnjanskog Peekabooa. I kroz ovaj susret provukla se jedna bratska nit, jer u redovima ekipe MNE Veruda Pekara Corola igraju trojica braće Husarić, a upravo je onaj najmlađi, dvostruki strijelac Elvir, bio jedan od najzaslužnijih što su Vodnjanci prije nego što su to planirali preselili u gledalište.

Do tribine je dolepršala i Bijela golubica i sa sobom odnijela devet lopti, najviše pogodaka što ih je jedna ekipa primila na ovogodišnjoj "Ulici". Kad nisu imali niti jednu rezervu na klupi, hakleri Tubusa slavili su s 4:0, sad kad su imali čak dvojicu "rezervista" mogli su se mirne duše raspucati, no problem će im definitivno predstavljati činjenica što im je golman dobio crveni karton te će u trećem kolu netko od igrača morati navući rukavice. (Ivica CEROVAC)

 


Podijeli: Facebook Twiter