Moja ulica, moja ekipa 2015: Počinju prijave uživo

Detalj s lanjskog finala Detalj s lanjskog finala (M. ANGELINI)
Detalj s lanjskog finala Detalj s lanjskog finala (M. ANGELINI)

Tjedan dana prije početka 27. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2015 - Suzuki Motortech", u bubnju se nalaze imena 43 ekipe. Svojevrsni je to "deja vu" lanjskog izdanja najveće istarske sportske fešte u posljednjem mjesecu u godini kad je do 4. prosinca svoj nastup na turniru prijavio identičan broj haklerskih družina. Istina, prošlogodišnja "Ulica" započela je 12. prosinca, dan kasnije nego što će krenuti ovogodišnja, ali tih 24 sata teško da će puno toga promijeniti i za očekivati je da bi se broj učesnika mogao približiti onom lanjskom, kad su parketom Doma sportova "Mate Parlov" prodefilirale 123 ekipe.

S druge strane, lani su se prijave za nastup primale od 1. prosinca, dok će ove godine svi oni koji se ne žele zamarati zvanjem na mobitel ili slanjem mailova, kao ni uplaćivanjem kotizacije za nastup na žiro-račun već radije to žele obaviti u četiri oka, moći to napraviti od 5. do 8. prosinca između 18 i 20 sati u Domu sportova "Mate Parlov". Kako je komotnost ovdašnjih ljudi već postala uvriježeno pravilo, niti ne sumnjamo da će upravo ta posljednja dva-tri dana donijeti najveći "bum" što se tiče povećanja broja učesnika. Opet će se, naravno, naći i oni koji će se s papirićem na kojem je napisano ime ekipe i 400 kuna u rukama, kao i cijelim nizom isprika zbog čega to nisu napravili ranije, pojaviti neposredno pred početak ždrijeba i prijaviti ekipu.

Ždrijeb parova održat će se na istom mjestu kao i lani, u CB Cabahija 9. prosinca s početkom u 19 sati i kad se bubanj zavrti u njemu će biti više od sto ekipa, u to smo uvjereni, ostaje nam samo da pričekamo još pet dana da saznamo točan broj. (I. CEROVAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter