Moja ulica, moja ekipa 2012: Stotinu ekipa u napadu

Alen Benazić, Ivan Poropat i Dragan Stokić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)
Alen Benazić, Ivan Poropat i Dragan Stokić (Snimio Milivoj MIJOŠEK)

Najznačajniji događaj koji će se tijekom posljednjeg mjeseca u godini odvijati na ovim prostorima, 24. izdanje malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2012 - Suzuki Motortech", startat će 7. prosinca u 17 sati u Domu sportova "Mate Parlov". Pulska, odnosno istarska haklerska fešta protegnut će se na tri produžena vikenda. Tko će slaviti na 24. "Ulici" znat ćemo 23. prosinca nešto prije 20 sati.

Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su se u prostorijama Suzukija Motortech, generalnog sponzora turnira, gdje su se brojnim predstavnicima sedme sile obratili Dragan Stokić i Alen Benazić, dopredsjednik i tajnik Sportskog društva Hakl, organizatora turnira, te Ivan Poropat u ime generalnog sponzora. Pokrovitelj "Ulice" i ove je godine Grad Pula.

- Bit će ovo sedma "Ulica" u suradnji sa Suzukijem Motortech kao generalnim sponzorom, i nadamo se da ćemo i ove godine na turniru imati veliki odaziv - istaknuo je Dragan Stokić, dopredsjednik SD Hakl. - Lani su nastupile rekordne 134 ekipe, a zahvaljujući toj brojci "Ulica" je bila najbrojniji seniorski turnir u Hrvatskoj, dodao je Stokić.

U pauzama između susreta glavnog turnira, igrat će se šesto izdanje "Mini ulice 2012" na kojem pravo nastupa imaju djeca rođena 2002. godine i mlađa te za koji se ne plaća kotizacija. Naslov pobjednika brani porečki Jadran, koji je lani u finalu svladao Kanfanar, a i ove će godine generalni sponzor "Mini ulice" biti Splitska banka, dok će se turnir igrati pod pokroviteljstvom Istarske županije.

- Lani je na "Mini ulici" nastupilo 18 ekipa podijeljenih u šest skupina, i to je formula koju bismo i ove godine željeli koristiti, premda nećemo nikome uskratiti sudjelovanje. Već je dosta klubova potvrdilo svoj nastup, a oni koji to još nisu učinili imaju vremena do kraja mjeseca - nadovezao se tajnik SD Hakl Alen Benazić.

Nagradni fond je ostao isti kao i lani, 30 tisuća kuna, a njega će podijeliti četiri najbolje ekipe. Usto, "Ulica" će i ove godine imati humanitarni karakter. (Ivica CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter