Moja ulica, moja ekipa: 113 haklerskih družina

Izvlačenje kuglica - Leo Manojlovski i Ervin Radulović (D. MEMEDOVIĆ)
Izvlačenje kuglica - Leo Manojlovski i Ervin Radulović (D. MEMEDOVIĆ)

Na malonogometnom turniru "Moja ulica, moja ekipa 2015 - Suzuki Motortech", čije će 27. izdanje započeti u Domu sportova "Mate Parlov" 11. prosinca u 18 sati, nastupit će 113 haklerskih družina. Stari dobri običaj prijavljivanja u "pet do podne" nije izostao niti ove godine pa su tako organizatori, članovi Sportskog društva Hakl, tijekom današnjeg dana u bubanj ubacili još deset kuglica s imenima ekipa, a onda je u 19 sati u CB Cabahiji započeo ždrijeb.

Četiri nositelja, povlaštenu skupinu u kojoj je mjesto donio "minuli rad" i koji se neće moći međusobno susresti prije polufinala čine TNT Pizzeria Matteo Malinska, Pizzeria Jupiter klinci, Šijana Spartansi i MNK Potpićan AD Tokić, a uz njih će u prvom kolu, voljom ždrijeba, biti slobodno 11 ekipa.

Važno je sudjelovati

- Mogu reći da sam zadovoljan odazivom, nekako sam se nadao da ćemo "probiti" stotku i to smo uspjeli – rekao je Ervin Radulović, predsjednik SD Hakl. – Sve je spremno da u petak u 18 sati krene ludilo.

Jedan od osnovnih preduvjeta za ludilo su, naravno, haklerske družine sposobne da budu njegovim uzročnikom. Kvaliteta će tu igrati popriličnu ulogu, no draž "Ulice" ne leži samo u ekipama sposobnim da doguraju daleko, već i onima čiji će nastup obilježiti krilatica "važno je sudjelovati", ali zato neće pobuditi ništa manji interes tribina koje će i ove godine, u to ne treba niti sumnjati, biti više nego ugodno popunjene. U koju od ove dvije skupine spada MNK Veruda Elektro Percan saznat ćemo tijekom ovog mjeseca, no ako je vjerovati njihovim najavama, mogli bi daleko dogurati.

Slovenci u Verudi

- Maksimalno smo iskusna ekipa, dobro se poznajemo i jedino što bi nas zadovoljilo je da dočekamo posljednji vikend u turniru – rekao je Verudež Damir Pauletić, koji pamti i finale "Ulice" na kojem je morao priznati primat Potpićancima.

Pauletiću i njegovim suigračima prva će prepreka biti Čago Žminj, a od zanimljivih parova prvog kola vrijedi još spomenuti susrete između CB Merag i MNK Šijana, gdje pobjednike za nagradu čeka Pizzeria Jupiter klinci, a snage će odmjeriti Vita leva II i Histria Oprtalj, Stolarija Istra (Duran) i Kašćerga, DLD motori i Stoja, Pizzeria Jupiter i Socijalni problem te Flamengo i Ožujsko gladijatori. (I. CEROVAC, snimio D. MEMEDOVIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD ČETVRTKA.


Podijeli: Facebook Twiter