Moja ulica: Branitelji naslova ostali u igri

Željko Mitraković (Grosuplje Avto) projurio je između Vilija Šafradina i Vigana Hoxhe
Željko Mitraković (Grosuplje Avto) projurio je između Vilija Šafradina i Vigana Hoxhe

Temperatura u Domu sportova "Mate Parlov" sve više raste kako se bliži završnica 25. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2013. - Suzuki Motortech". Na najmasovnijem ovogodišnjem okupljalištu haklera u Lijepoj našoj danas su na programu bili susreti osmine finala, nakon kojih je malo nedostajalo da sa sigurnošću ustvrdimo da će "Ulica" u godini u kojoj slavi trostruki jubilej dobiti novog pobjednika.

Naime, najprije je GIP Karojba Kaštel Motovun u gledalište poslala MNK Histriju Oprtalj ADT, pobjednike 2011. godine, a potom je po istom receptu Kašćerga svladala Pizzeriju Jupiter, dvostruke osvajače "Ulice", 2004. i 2005. godine.

Od ekipa koje znaju kakav je osjećaj popeti se na pulski Olimp ostali su tako u igri još samo branitelji naslova, Orsera caffe Grosuplje Avto, koje je u reprizi lanjskog polufinala čekao ogled s El Stilom. "Stilovci" su osminu finala izborili s tri pobjede od po 1:0, a kako se razvijao njihov sraz s prvom ekipom koja je pobjednički pehar s ovog turnira odnijela izvan hrvatskih granica, bilo je za očekivati da mnogobrojni ljubitelji malog nogometa neće imati priliku vidjeti "kišu golova".

Ta su se predviđanja i potvrdila te su do tri minute prije kraja mreže mirovale, a onda je Danijel Starčić nakon 117 minuta prvi put kapitulirao na ovogodišnjoj "Ulici". Svjesni da nemaju previše vremena, hakleri El Stila odmah su izvadili golmana i s igračem više u polju pokušali izboriti sedmerce, no umjesto poravnanja, riskantna taktika došla je na naplatu 47 sekundi prije kraja, kad je Rok Grželj svojim drugim golom odveo slovensku družinu u četvrtfinale.

Tu će ih čekati još jedna ekipa koja je lani "zapela" u polufinalu, DLD motori I koji su nakon "ruleta sedmeraca" svladali Jaše. (I. CEROVAC, snimio M. ANGELINI)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter