Moguca doživotna suspenzija Chisore i Hayea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanskim boksacima Derecku Chisori i Davidu Hayeu koji su se u subotu u Munchenu potukli na konferenciji za novinare nakon Chisorina poraza od Vitalija Klicka prijeti doživotna suspenzija, potvrdio je glavni tajnik Britanskog boksackog odbora (BBBC) Robert Smith.

"BBBC ima na raspolaganju nekoliko kazni koje bi u ovom slucaju mogle biti izrecene. Mogu biti novcano kažnjeni, privremeno suspendirani, a može im se oduzeti i boksacka licenca," kazao je Smith.

Dereck Chisora se na konferenciji za novinare sukobio s Hayeom koji je bio u funkciji strucnog komentatora, te mu zaprijetio da ce ga upucati i spaliti, a na koncu je najdeblji kraj izvukao Hayeov menadžer Adam Booth koji je zadobio ozljede lica.

Chisora je nakon incidenta priveden i saslušan u zracnoj luci, ali je potom i pušten. Policija je pokušala privesti i Hayea, ali ga nije uspjela locirati.

"Policija je pokrenula postupak protiv Chisore zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, ali to nije razlog da ga zadržimo u zatvoru", kazao je glasnogovornik bavarske policije Gottfried Schlicht. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter