Modrić u Realu - najgori transfer godine!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Čitatelji Marce, najčitanijeg španjolskog dnevnika i Realovog "kućnog glasila", proglasili su transfer Luke Modrića u Real najgorim poslom u Primeri 2012.

Kao što je poznato, Modrić je krajem kolovoza, nakon beskrajne trakavice, stigao u Real iz Tottenhama, ali u prva četiri mjeseca nije se uspio nametnuti, točnije dobro je igrao protiv slabijih protivnika, dok je na velikim utakmicama (zbog kojih je i plaćen 40-ak milijuna eura), većinom bio neprimjetan.

Navijači Reala zbog toga ga nisu baš prihvatili, kao ni čitatelji internetskog izdanja Marce. Dobio je čak 32,2 posto glasova i profilirao se kao najveći promašaj među ovogodišnjim pojačanjima.

"Real se požrtvovno borio za Modrića, igrača koji se dokazao u Engleskoj i na ovogodišnjem Euru, gdje je Španjolsku držao na konopcima. Ali, četiri mjeseca od dolaska u Madrid pokazao je malo od onoga što se očekivalo od njega, a s obzirom na to koliko je plaćen. Samo jedan gol u svim natjecanjima i tek 717 odigranih minuta u Primeri od mogućih 1.530, donijeli su mu 32,2 posto glasova i titulu fijaska godine", piše Marca.

Iza njega su Barcelonin Alexandre Song: "Arsenalu su ga platili 19 milijuna eura da bi im riješio probleme u vezi i bio ispomoć u obrani. Za sada nije bio ni jedno ni drugo", i Floro Flores, kojeg je Grenada dovela kao golgetera, a on je zabio tek jedan gol.

Najboljim transferom proglašeno je Barcino dovođenje Jordija Albe iz Valencije, na drugom mjestu je Levanteov transfer Martinsa iz Rubina, a na trećem Adurizov povratak u Athletic nakon dvije godine u Valenciji. (Z. A./Index.hr)


Podijeli: Facebook Twiter