Modric u novom dresu, Kranjcar u Kijev

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Engleski nogometni premijerligaš Tottenham predstavio je dresove za novu sezonu, a jedan od "manekena" bio je hrvatski reprezentativac Luka Modric. Vodstvo Spursa je na taj nacin željelo pokazati da Luka ostaje na White Hart Laneu, premda je dio engleskih medija potez kluba ismijao tvrdnjom kako je nevjerojatno da dres promovira igrac koji želi otici iz kluba.

Uz Modrica u novom dresu su pozirale su još dvije zvijezde Spursa Gareth Bale i Rafael van der Vaart. Londonski klub novim dizajnom dresa vratio se klasicnom stilu, navode iz kluba. Tottenham ce premijeru novog dresa imati 13. kolovoza na otvaranju prvenstva protiv Evertona.

I dok je Modricev ostanak u Tottenhamu još otvoren, Niko Kranjcar gotovo sigurno napušta sjever Londona, a kao moguca destinacija spominje se kijevski Dynamo. Zanimanje za Niku pokazuju i Atletico Madrid, te Wolfsburg. Predsjednik Dynama Igor Surkis potvrdio je interes za hrvatskog veznjaka. (Hina)

Kladenje na Luku
Engleska je poznata kao raj za sve vrste kladenja, pa se tako u ponudama vodecih otockih kladionica našao i hrvatski veznjak. Jedna od najpoznatijih kladionica William Hill u svoju ponudu je uvrstila i mogucnost kladenja hoce li Luka Modric napustiti Tottenham. Omjer na Lukin odlazak s White Hart Lanea je 1:8. Dakle na uloženih 10 funti zarada je 18.


Podijeli: Facebook Twiter