Modno ekscentricna Helena

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Helena Bonham Carter (43) oduvijek je gajila osebujan modni stil. Tom svom izricaju koji koketira s grungeom vjerna je godinama i nerijetko stoga i privlaci pažnju fotoobjektiva. No, slican stil namijenila je i svojoj kcerkici Nell staroj osamnaest mjeseci. Neki kažu da si Helena može dopustiti takav stil, ali je isto tako smatraju i ekscentricnom.

Majka i kci snimljene su tijekom šetnje Londonom, tocnije u dijelu grada poznatom i na filmskom platnu - Notting Hillu. Pojedini britanski mediji komentiraju glumicin stil i pišu o tome kako je djevojcica poprimila isti majcin modni ukus.

Prije par mjeseci Helena je takoder privukla pažnju kad je odjenula crne cipele s neobicnom petom, koje je i ovoga puta obula, dok je maloj Nell stavila na noge popularne crocksice.

U prošlosti je, kad bi je novinari pitali da komentira svoj stil odijevanja znala kazati: - Nisam konzervativna. Oblacim ono što mi se svida i nisam manekenka.

Helena Bonham Carter u braku je s redateljem Timom Burtonom, koji se proslavio režijom «Batmana». Osim male Nell imaju i šestogodišnjeg sina Billyja.


Podijeli: Facebook Twiter