Modni dodaci za glamurozan izgled

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pametno i dobro iskombinirani modni dodaci mogu u tren oka obican izgled pretvoriti u glamurozan! Iskoristite neke kako bi vaš svakodnevni izgled postao uzbudljiviji.

Ne, zaista ne trebate biti modni guru da biste ovog proljeca i ljeta bili u trendu, jer sparivanjem osnovnih komada iz ormara i nekih pomno odabranih modnih dodataka možete postici izgled koji je istovremeno individualan i trendi.

Obicnu odjecu koju vec imate na ovaj nacin možete lako pretvoriti u nevjerojatne kreacije tako što cete ih jednostavno iskombinirati s modnim dodacima koji odašilju snažnu poruku. Donosimo deset modnih dodataka koji ce u tren oka promijeniti i poboljšati vaš izgled.



Šal

Prihvatite savjet Jessice Albe i ormar napunite zanimljivim šalovima i maramama koji ce vam omoguciti da postojeci izgled nadogradite bojom i teksturom. Možete ih vezati oko vrata, provuci ih kroz rupice za remen na hlacama, a možete ih cak zavezati za naramenice torbe.



Nakit
Pod nakitom podrazumijevamo ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje i ostale ukrase za tijelo. Koristite ih kako biste naglasili izgled, preusmjerili pažnju na odredeni dio tijela ili je skrenuli s problematicnih dijelova. Danas se situacija promijenila, pa više nije potrebno izdvajati ogromne novce za neki komad nakita, a najjeftinije cete proci na buvljacima ili na internetskim aukcijama.



Remen
Remen bez muke može naizgled suziti vaš struk i znatno podici izgled. Tu zaista imate slobodu, pa možete birati boju, dužinu i oblik kako biste definirali izgled i podarili mu "ono nešto". Možete ih kupiti zaista svugdje, od malih ducana do velikih šoping-centara. Bez obzira želite li neformalni izgled ili nešto glamuroznije, uvijek se možete osloniti na remen, koji ce definitivno pripomoci cjelokupnom izgledu.



Cipele
Cipele kao da pricaju svoju pricu o stilu i one su zaista kljucan segment svakog izgleda. Uz njihovu pomoc možete upravljati svojim izgledom kako vam drago, bilo da težite seksi ili sofisticiranom izgledu. Izaberite one koje se estetski slažu s odjecom, ali najvažnije je od svega da budu udobne, pa prije nego u njima napustite dom, razmislite o tome hocete li i koliko u njima moci hodati.



Torbice
Odabir torbice vrlo lako može biti vaša karta za promjenu izgleda. Kljuc je u tome da nikako ne strahujete od boja ili drugacijih uzoraka. Neka torbica bude upecatljiva i govori sama za sebe.



Carape i najlonke
Carapama i najlonkama u zanimljivim bojama ili uzorcima unesite malo živosti i promjene u izgled. Zahvaljujuci ovim nimalo skupim modnim dodacima, možete izgledati svježe i novo.



Dodaci za kosu
Nikako nemojte strahovati od ukrasa za kosu. Špangice, kopcice, gumice i ukrasne trakice mogu u vaš izgled unijeti više života nego što to možete zamisliti. Bez obzira volite li visoke repove, punde ili raspuštenu kosu, lako je možete ukrasiti, što ce vam dati ženstveniji izgled.



Kape i šeširi
Nabacite šešir i uživajte u dugoocekivanoj nedjeljnoj šetnji, a kapu nabacite za sportsku rekreaciju ili neku utakmicu. Jako je važno odbrati kapu i šešir koji vam pristaju. Takoder, budite obzirni prema drugima ako cete šešir nositi na društvenim dogadanjima, poput predstave ili koncerta.



Veste
Veste vašem izgledu mogu podariti boju, teksturu i slojevitost. Dobro ce vam doci kad je prohladno, a brz su i ucinkovit nacin da obogatite izgled. Svakako se pobrinite da u garderobi imate nekoliko komada.


Podijeli: Facebook Twiter