Modni Dani lavande

Ilustracija (M. SARDELIN)
Ilustracija (M. SARDELIN)

U sastavu Dana lavande u Pekicima održan je zanimljiv program. Ova priča oko lavande traje već četvrtu godinu zahvaljujući ljudima koji su prepoznali važnost autohtonog i važnost promoviranja destinacije.

Ljepota unutrašnjosti Istre svakome namjerniku je uvijek iznova nova priča i nudi nove emocije. Potaknuti entuzijazmom Aleksandre Pekice Patijarević iz OPG Pekica, tu se uvrstila i modna priča dvojca LAARDESIGN inspirirana prirodom, dovoljno mističnom da oživi priče o vilama koje poput ovih djevojaka koračaju poljima lavande. Lepršavo, nestvarno, eterično...

Cijeli događaj prati originalna autorska glazba Mor Rolla, a scenarij i koreografiju potpisuje Marko Mavija. Tu su se uključili i razni kreativci poput Sanje Kljajić (Sanjak nakit) koja je dizajnirala nakit za ovu mini kolekciju, fotografa Giordana Cellicha, s frizurom Nensi Major i make upom Salon ljepote Sanja.

Velik doprinos dale su djevojke iz modne agencije Tijara model management. Kao i ranijih godina, manifestaciju su podržale Općina Svetvinčenat i njegova Turistička zajednica, a važnu je ulogu u svemu tome imao i Paolo Batel. (Priredila V. B., snimio Giordano CELLICH)


Podijeli: Facebook Twiter