Modne krpice Liama Gallaghera

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevac sada vec bivše rock grupe Oasis Liam Gallagher pokrenuo je modnu liniju pod nazivom Pretty Green i tako se prikljucio sve brojnijim pjevacima dizajnerima poput Justina Timberlakea, P. Diddyja, Jay-Z-ja i Pharrela Williamsa. Linija je dobila naziv po pjesmi grupe Jam, napravljena je u ogranicenoj seriji i promovirana u Selfridgesu u središtu Londona.

Kako je Liam poznat po dobrom ukusu i stilu koji je lansirao ne samo brit pop glazbu, vec i poznatu brit pop frizuru, tako ce i Pretty Green biti jednostavna i udobna kolekcija, a obuhvatit ce obucu, jakne, balonere, majice, kape, šalove i torbe.

- Odjeca je moja strast. Ovo radim jer volim odjecu. Dizajnirat cu ono što mi se svida. Ako se svidi i drugima, tim bolje! Na tržištu nema baš puno odjece koju bih nosio, pa sam odlucio pokrenuti svoju liniju, izjavio je kontroverzni pjevac koji nakon raspada Oasisa nastavlja i dalje s glazbom, ali na svoj nacin. Glazbenoj javnosti otkrio je planove za svoj prvi solo album, koji bi se na tržištu trebao naci sljedece godine.


Podijeli: Facebook Twiter