Modna revija poput dinamicne predstave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Festival vjencanja Tijara 2011. koji se proteklog vikenda održavao u poreckoj dvorani "Veli Jože" pokazao se glamuroznim, dinamicnim i zabavnim dogadanjem koji je mamio posjetitelje i pružio buducim mladencima, ali i svima onima koji tek žele zaviriti u svijet svadbi zanimljiv provod.

Osim što je u dvoranu doveo cak cetrdesetak izlagaca, koji su spremno nudili informacije o svojim uslugama, u subotu navecer festival je posjetiteljima pružio priliku prisustvovati na središnjem dogadanju, velikoj modnoj reviji na kojoj je sedamdesetak manekenki predstavilo sve potrebno da bi mladenka zasjala za ovaj "najvažniji dan u životu".



Modna revija "Wedding fever" pokazala se dobro režiranom modnom predstavom s zanimljivim detaljima. Svoje vjencanice i vecernje haljine predstavili su saloni Kimm iz Kadumi kraj Poreca, butik Alta Moda iz Poreca, te pulski predstavnici, saloni vjencanica Biba, Neva i modni studio Showroom Antonela.

Usto, posjetitelji su imali prilike vidjeti i unikatni nakit Nataše Rotar iz Poreca, te kolekciju naocala optike Passage. Modna revija bila je zacinjena i predstavljanjem linije donjeg rublja poreckog butika Perla, te performansom za kraj u kojem je manekenka u crnom donjem rublju prodefilirala zaogrnuta egzoticnom zmijicom.





Prema rijecima organizatorice Marijane Dabo iz pulske modne udruge Tijara, želja je bila na jednom mjestu okupiti sve što je potrebno da vjencanje protekne uz što manje brige, a buduci da uz Pulu udruga ima i podružnicu u Porecu, ovaj je grad odabran za održavanje festivala.

Porecka se dvorana pokazala pravim odabirom, dovoljno velika i prozracna, pružila je posjetiteljima mogucnost da na miru pogledaju sve od vjencanica, nakita, kolaca i vina, do balona, prstenja i albuma, raspitaju se o uslugama fotografa i snimatelja, bandova, restorana ili o bracnim putovanjima.

Vjencanje naravno košta, i traži dublji džep, ali je prednost na jednom mjestu naci sve potrebno za njegovu organizaciju i stvoriti sliku o tome koliko bi mogao "težiti" taj najvažniji dan, pa interes publike nije izostao.


Podijeli: Facebook Twiter