Modna revija Women Antonele Gregorović

Kolekcija 'Black Pearl' Antonele Gregorović (Andreas KANCELAR)
Kolekcija 'Black Pearl' Antonele Gregorović (Andreas KANCELAR)

Sinoć je u sklopu vodnjanskih Dana mladog maslinovog ulja u tamošnjoj galeriji El Magazein održana modna revija ''Women'' iz kolekcije ''Black pearl'' modne dizajnerice Antonele Gregorović. Antonela je prvom velikom samostalnom revijom proslavila deset godina svojega kreativnog stvaralaštva. Osim kreacija, koje su naše manekenke ponosno iznijele pred publiku, mogli smo vidjeti i izložene fotografije Antonelinih prijašnjih radova.

Glazbenim uvodom događaj je upotpunila talijanska pjevačica Ana Ling koja je osebujnim glasom i energijom oplemenila svečanost. Revija je bila podijeljena u dva dijela, a svedena je na dvije različite modne kolekcije. Kreacije iz prve kolekcije namijenjene su večernjem izlasku, a namijenjene su hrabrim i odvažnim ženama koje se ne srame pokazati svoje atribute. Drugi dio predstavlja dnevne odjevne kombinacije za snažne poslovne žene koje žele istaknuti svoju ženstvenu stranu.

Ime revije daje naslutiti  ideju vodilju koju je dizajnerica pratila u stvaranju ovih kreacija. ''Black Pearl'' ili ''Crni biser'' naziv je kolekcije namijenjene urbanim ženama koje se ne srame svojega tijela, koje rado ističu svoju ženstvenost te uvijek vole izgledati dotjerano i u skladu s određenom situacijom.

Materijali koje je dizajnerica koristila uglavnom su prirodni. Kreacije su inovativne i maštovite, a opet nosive i većini žena prihvatljive. Boja odjevnih kombinacija uglavnom je crna, s detaljima narančaste  koja, ovako dobro ukomponirana daje kolekciji svježinu a pritom ne ubija eleganciju. Detalji izrađeni od čipke i biserja dolaze kao šlag na torti inovativno krojenim haljinama i kombinacijama kojima daruju dozu tajanstvenog seksepila. Kreacije su nosile manekenke naše modne kuće Act .

Revija je bila izuzetno posjećena, a uslijedio je domjenak na kojemu su se gosti mogli počastiti tortom i vinom. (E. O.; snimio Andreas KANCELAR)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter