Modna revija na Danima antike

Modna revija na Portarati
Modna revija na Portarati

Sinoć se na Portarati u sklopu festivala "Dani antike - Pula Superiorvm" održala modna revija u organizaciji pulske agencije Tijara, tijekom koje je publici grupa lokalnih i regionalnih modnih dizajnera predstavila svoje kolekcije inspirirane antikom.

Iz Pule su se predstavile Stehlik by Anja Stehlik, Sanja Kaić - Liebe by Arrianna Romano te Vjenčanice Biba vlastitom dizajnerskom kolekcijom. Nakitom su se, pak, predstavile Puljanke Maja Čerljenko, Irena Gornik i GogArt style, dok su se, nadahnuti antikom, predstavili i članovi udruge Birikina.

Iz Splita je svoje kreacije pokazao PH1, iz Rijeke Vesna Kuiš te s Krka Chris Mršić. Iz Zagreba se predstavila "Marla", iza koje stoji Nives Stepinac Grgurić te studentice Martina Kuzlić i Mateja Bosek. Pistom su prošetali modeli Modne agencije Tijara.

Šminkom su se predstaviti Avon, Beauty centar Eden Labin i Prana centar ljepote i zdravlja; za frizure su se pobrinuli Frizerski salon Hair +, Frizerski salon Revolution i Hair studio Šišalica, a svojim se kombinacijama predstavio i pulski Muffin fashion store. (Z. ANGELESKI; snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter