Mnogi poželjeli udomiti Mikija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prica o Mikiju, macku koji ostaje bez doma nakon što njegova vlasnica, bakica Olga, ode u staracki dom izazvala je prilican interes naših citatelja. Nazivali su nas iz cijele Istre želeci ga udomiti. Neki od njih imaju, kako su nam ispricali, vec nekoliko macaka, neki su vlasnici pasa, ali imaju mjesta za još jednog cetveronožnog ljubimca, a neki su se smilovali nad mackovom sudbinom te odlucili da, ako ne bude druge, prvi put uzmu neku životinju.

No kako smo doznali od Mikijeve vlasnice Olge Hodak, situacija oko odlaska u dom zbog njezine se bolesti ponešto zakomplicirala pa ce, barem još neko vrijeme, Miki ostati kod kuce.

- Dojmio me se jako jedan bracni par iz Novigrada koji ga je poželio udomiti. Žive u kuci, a imaju i dvorište u koje bi macak mogao izaci. Uzela sam njihov telefonski broj i kada dode vrijeme da odem u staracki dom, dogovorili smo se da cu im se javiti, a oni ce doci po Mikija, ispricala nam je Hodak zahvaljujuci se svima koji su zvali, ponudili pomoc i dom za njezina macka. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter