MNK Potpican kod predsjednika Mesica

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesic primio je izaslanstvo malonogometnog kluba Potpican koji je u sezoni 2008./2009. osvojio prvo mjesto u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi.

Izaslanstvo je upoznalo predsjednika Mesica s organizacijom kluba i uvjetima rada naglasivši važnost entuzijazma clanova i lokalne zajednice bez kojih ne bi bilo moguce ostvariti ovakav uspjeh u vrlo oštroj konkurenciji. Kao prvak Hrvatske, malonogometni klub Potpican u iducoj natjecateljskoj sezoni natjecat ce se u Ligi prvaka gdje ce biti jedan od nositelja skupine koja ce igrati u Puli.

Predsjednik Republike cestitao je igracima i clanovima kluba na postignutim rezultatima i iskazao nadu da ce, uz pomoc Istarske županije, zadržati postignutu razinu za što je posebno važno stvaranje boljih materijalnih pretpostavki za trening i natjecanje.

Na sastanku je sudjelovao i istarski župan Ivan Jakovcic koji je obecao pocetak priprema za izgradnju nove sportske dvorane u Osnovnoj školi Potpican, a koju bi mogao koristiti malonogometni klub.


Podijeli: Facebook Twiter