Mladic nasrnuo na dvojicu biljarskim štapom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U ugostiteljskom objektu u Širolinoj ulici u Puli u cetvrtak navecer potukla su se trojica mladica, a njihov se sukob kasnije nastavio i u Banovcevoj, priopcila je PU istarska.

Utvrdeno je da su se oko 19.30 sati ispred ugostiteljskog objekta nalazili 22-godišnjak i 21-godišnjak iz Pule. U jednom trenutku je pored njih prošao 21-godišnjak iz Pule koji se dvojcu kratko obratio, a potom ušao u objekt.

Dvadesetdvogodišnjak je ušao za njim u lokal gdje je izbio fizicki sukob, u kojem je 21-godišnjak udario 22-godišnjaka biljarskim štapom. U medusobno razmjenjivanje udaraca ubrzo se umiješao i drugi 21-godišnjak. Sukob mladica pokušala je zaustaviti 38-godišnja vlasnica ugostiteljskog objekta, no 21-godišnji Puljanin ju je odgurnuo i pobjegao.

Nešto kasnije, 22-godišnjak i 21-godišnjak stigli su u Banovcevu ulicu, a za njima i drugi 21-godišnjak koji im je ponovno poceo upucivati pogrdne rijeci i izazivati ih na tucnjavu. Ubrzo je na mjesto dogadaja pristigla policija, no 22-godišnji Puljanin i pred plavcima je bio drzak te ih je vrijedao i omalovažavao. Buduci da se mladic nije primirio ni nakon upozorenja, uhicen je i priveden u policijsku postaju.



Protiv njega i 21-godišnjaka koji je izazvao sukob slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, a buduci da drugi 21-godišnjak nije zatecen na mjestu dogadaja, policajci ga još traže.

U Navisu smo uz stalne goste zatekli i vlasnicu Sanju Špadinu koja je preksinoc, kada se sukob zakuhao, bila u toaletu.

- Po vratima su se culi udarci. Izašla sam i vidjela da dvojica mladica tuku decka koji inace povremeno dolazi ovdje odigrati listic na aparatu za kladenje. Ta dvojica su ga udarala, gurala, bacala na pod i govorila mu "narkomancino". Vidjela sam biljarski štap i sklonila da ga ne bi netko od njih dohvatio. Ovog decka su bacali, cipelarili po podu ispred šanka, udarali ga po glavi i sve je bilo puno krvi.

Mislila sam da sanjam. U jednom se trenu taj visoki, mršavi decko ustao s poda, zgrabio stolicu i podignuo je kao da ce ju baciti, a onda sam skocila na njega da ga sprijecim pa je odustao. Sve je to trajalo možda minutu, a tada su ih dvojica mojih prijatelja uspjela nekako izbaciti iz kafica, ispricala nam je vlasnica Navisa te dodala da joj nije poznat dvojac koji je pretukao 21-godišnjaka s Verude i da inace ne zalaze u ovaj kafic.

Prema neslužbenim informacijama 21-godišnjak je zadobio višestruke ozljede glave, i to navodno lakše naravi. (M. KOŠTA/M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter