Mladic nasmrt pretucen u Cakovcu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cakoveckoj bolnici jutros je umro 22-godišnji mladic koji je nocas pronaden u nesvijesti ispred nocnog kluba "Guru" u Cakovcu, a policija je uhitila trojicu muškaraca osumnjicenih da su mladica pretukli i nanijeli mu ozlijede od kojih je umro.

Mladic iz Vukanovca pronaden je ispred narodnjackog nocnog kluba bez svijesti, a na odjel hitne medicinske pomoci u cakoveckoj Županijskoj bolnici primljen je oko 2,40 sati. Bio je u komi te je odmah zapocelo oživljavanje, no unatoc lijecnickoj pomoci umro je jutros u 8,45 sati.

Glasnogovornik medimurske Policijske uprave Krunoslav Gosaric potvrdio je da su uhicena trojica muškaraca za koje se sumnja da su mladica premlatili i nanijeli mu teške ozljede od posljedica kojih je kasnije preminuo. Dvojica osumnjicenika su iz Medimurske, a jedan iz Varaždinske županije.

Obdukcija kojom ce se potvrditi uzrok smrti obavit ce se sutra, kazao je Gosaric, dodavši da je u tijeku policijska istraga koja bi trebala utvrditi sve okolnosti ozljedivanja i smrti 22-godišnjaka.


Podijeli: Facebook Twiter