Mladic iz Raše ubijen u Luksemburgu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetcetverogodišnji Arnel Adrovic iz Raše ubijen je protekle subote u diskoteci M klub u Hollerichu u Luksemburgu. Prema informacijama koje su objavili luksemburški mediji, Arnel je iskrvario do smrti nakon što mu je oko 2 sata jedan mladic razbijenu cašu zabio u vrat i tako mu rasjekao venu. Pocinitelja je policija uhitila na mjestu incidenta i odvela ga istražnom sucu.

Prema napisima tamošnjih lokalnih medija Arnel, koji vec 10-ak godina s obitelji živi u Luksemburgu, u subotu je navecer u klubu slavio s društvom prijateljev rodendan kada je došlo do sukoba izmedu više posjetitelja medu kojima je navodno bio i jedan Portugalac koji je zario staklo u Arnelov vrat. Obitelj je mladica odlucila pokopati sutra u Raši gdje imaju mnogo rodbine.

Isti mediji navode da M klub, iako postoji pod tim imenom tek godinu dana, ima problematicnu prošlost. Navodi se da je samo 24 sata prije Arnelovog ubojstva policija morala intervenirati ispred kluba zbog okršaja izmedu dvoje posjetitelja koji su ozlijedeni u sukobu. Lanjskog studenog zabilježen je napad jednog gosta na drugog unutar kluba, zbog cega je jedan od njih završio u bolnici.

Dvojica policajaca su bila ozlijedena u kolovozu prošle godine u neredima ispred kluba u kojima se potuklo 10 osoba, dok je mjesec ranije zabilježen okršaj izmedu sedam osoba od kojih je jedna bila ozljedena. Kobna sudbina je 2009. godine, dok je ovaj klub nosio naziv Red Club, snašla i jednog 17-godišnjaka koji je nakon što je izboden nožem ispred diskoteke umro od unutarnjeg krvarenja.


Podijeli: Facebook Twiter