Mladi Rudar - Porec 23:31

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U finalnom susretu Kupa Istre premijerligaš iz Poreca potpuno je zasluženo pobijedio labinskog drugoligaša koji je Porecanima pružao dostojan otpor sve do 38. minute. Utakmicu je obilježilo brzbroj pogrešaka sudaca Marina i Možara iz Umaga koje su u prvom dijelu iritirale i jednu i drugu momcad uz izazivanje žestokih reakcija na terenu.

Labinjani su odlicno ušli u utakmicu i izuzev 6. minute kada su gosti imali gol prednosti (2:3) sve do 20. minute cijelo su vrijeme bili u vodstvu. U dva su navrata u 13. i 17. minuti imali i dva gola prednosti (6:4 i 7:5), no tada Porecani serijom od 3:0 prelaze u vodstvo.

U nastavku u 32. minuti Peruško svojim golom smanjuje na samo gol zaostatka (13:14) da bi potom Labinjani upropastili tri zicera što Porecani koriste i u 36. minuti odlaze na cetiri pogotka prednosti (13:17).

Nakon završetka utakmice iz ruku gradonacelnika grada Labina Tulia Demetlike pehar za osvojeni naslov primio je Vedran Mataija, koji je zbog ozljede morao teren napustiti u 12. minuti, a Porecani svoj nastaup nastavljaju u osmini finala kupa Hrvatske koji je na rasporedu u veljaci.

Dvorana SŠ Mate Blažine. Gledatelja: 400. Suci: Krunoslav Marin, Vlatko Možar (oba Umag).

MLADI RUDAR: F. Griparic, Tursunovic, Bronic, Frankovic 4, Erstic 4, Stojsavljevic 2 (1), Viškovic 2, Rodin, A. Griparic 1, Peruško 7 (1), Mayer 1, Martinovic, Isanovic 1, Kadoic - Balaško 1.

POREC: Jablan, Carapina, Ivancev 2, Mataija, Galijot 2, Vujic, Coric 1, Radošic, Lovrinovic 8 (1), Prelac, Sever 7, Grgic, Gruicic 6, Radakovic 5.Sedmerci: Mladi rudar 4 (2), Porec 2 (1).Iskljucenja: Mladi rudar 12, Porec 6 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter