Mladi partijaneri okupirali rovinjski Amarin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Posljednji travanjski vikend bio je u znaku mladih partijanera iz šire regije pristiglih na peti Spring Break festival. Rijec je o jednom od najatraktivnijih višednevnih partyja koje organizira najveca turisticka agencija za mlade Collegium Mondial Travel, a koja je samo ove godine u rovinjski kamp Amarin dovela preko 1.400 gostiju.

Organizatori ocekuju da ce u Rovinju tijekom petodnevnih dogadanja, koja ukljucuju i nastupe Sashe Lopeza te DJ-a Umeka, boraviti preko pet tisuca mladih posjetitelja.

Uoci nastupa Sashe Lopeza, koji je u noci sa subote na nedjelju do usijanja zapalio atmosferu u velikom šatoru Amarina, u manjim i vecim grupama pristizali su mladi "kampisti". Redovi su se stvarali i na recepciji, restoran je bio krcat, a odlicna je atmosfera bila je i na plaži i pokraj bazena. Gotovo ljetne temperature mnogi kamperi iskoristili i da se i bucnu u more.

Zadovoljstvo odlicnim odazivom posjetitelja nije krio ni Mirko Kralj, jedan od organizatora Collegium Mondial Travela, koji je naglasio da je upravo njihova brojnost dovela do toga da se dva glavna dogadaja - nastup Sashe Lopeza i DJ Umeka, iz dvorane TDR-a naprasno premjeste u kamp Amarina. (N. O. R.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter