Mladi i uspješni sportaši ponos su Pule


Gradonačelnik Boris Miletić i njegov zamjenik Robert Cvek čestitali su pulskim sportašima i hrvatskim reprezentativcima na sjajnim rezultatima koje su ostvarili na netom okončanom Europskom prvenstvu u Kickboxingu u Skopju. Na prijemu za članove i trenere Kickboxing klubova Planet sport i Lav, gradonačelnik je pohvalio njihov uspjeh i istaknuo važnost bavljenja sportom.

- Još ste jednom dokazali da se jedino upornošću, zalaganjem i ustrajnim radom mogu postići zavidni rezultati. Čestitam vama i vašim trenerima. Ponosan sam što u Puli imamo vrijedne sportaše koji mogu biti uzor svima, kazao je Miletić.

S Europskog prvenstva u kickboxingu u Skopju članovi Kickboxing kluba Planet spot, predvođeni trenerom Edijem Viškovićem, osvojili su ukupno četiri zlatne i tri brončane medalje. Marko Džin osvojio je tri zlatne medalje, Antonio Jurman zlato i broncu, a Elizabeta Crnković zlatnu medalju dok je Ema Višković bila brončana. Moris Trbulin iz Kickboxing kluba Lav osvojio je, također, zlatnu medalju dok je Ivan Udović prvenstvo okončao na 5. mjestu. (G. R.)


Podijeli: Facebook Twiter