Mladi HSS-ovci mjere kredibilitet Vlade i SDP-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Organizacija mladih HSS-a donijela je danas pred Banske dvore, u kojima zasjeda Vlada, instalaciju "Mjerilo kredibiliteta" kako bi, kažu, ispitali kredibilitet Vlade i SDP-a.

S obzirom na nedavnu premijerovu izjavu da se nitko ne smije igrati kredibilitetom SDP-a stvaranim 20 godina, donijeli smo ljestvicu kako bi nam premijer i ministri fizički pokazali koliko je ta ljestvica dignuta, izjavio je predsjednik Organizacije mladih HSS-a Matija Orešković.

Na ljestvici smo naveli neke SDP-ove dužnosnike koji vuku afere, a nisu sankcionirani i neke koji su sankcionirani zbog "mejlova", rekao je Orešković, aludirajući na smjenu bivše ministrice Mirele Holy.

Zašto premijer štiti te ljude, pita Orešković i pobrojava Marinu Lovrić Merzel, Slavka Linića, Branka Šegona, Tihomira Jakovinu, Željka Jovanovića i Željka Sabu.

Na instalaciji, svojevrsnoj ljestvici s pet razina, mladi su HSS-ovci izvjesili fotografije dužnosnika koje spominju. Na vrh ljestvice kredibiliteta postavili su Mirelu Holy i Aleksandru Kolarić, a na dno šest spomenutih dužnosnika.

Orešković je posebno prozvao ministra poljoprivrede Jakovinu za kojeg je rekao da od "odmora na Baliju" ne radi apsolutno ništa. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter