Mladen Petric otpao zbog ozljede

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Bruxellesu uoci prijateljske utakmice s Belgijom što ce oznaciti novo poglavlje u životu "kockastih", pred kojima je razdoblje u kojem se moraju iskupiti za neuspjeh tijekom kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Južnoafrickoj Republici.

Belgijanci se nemaju zašto iskupljivati, ocekivanja nacije ne sežu toliko daleko da se od svake generacije ocekuje nastup na velikom natjecanju.

Trening u polumraku sportskog kompleksa u Dilbeeku preskocili su kapetan Darijo Srna koji je u Bruxelles stigao tek u kasnim vecernjim satima, odnosno Dario Kneževic koji je zbog povišene temperature ostao u hotelu.

Zapravo, jedini pravi izostanak je onaj Mladena Petrica, posljednja ozljeda zgloba kojega je u kuloarima opet otvorila pricu o odnosima Slavena Bilica i napadaca HSV-a, ali i Petricevom odnosu prema reprezentaciji. Eventualne insinuacije prekinuo je telefonski poziv iz Hamburga. - Na žalost, ozljeda je takve prirode da iziskuje mirovanje - pojasnio je Petric.

Pod povecalom je i nastup Eduarda da Silve koji je bez poteškoca odradio trening u Dilbeeku. Ostaje jedino pitanje njegova intenziteta. Kod Dudua se osjeca velika želja, ali njegov je sprint bio pun opreza. Kao da se boji da opet otkaže neki mišic.


Podijeli: Facebook Twiter