Mladen Grgeta kandidat za načelnika Funtane

Mladen Grgeta, Elena Morelatto Djapjas i Igor Žiković (V. HABEREITER)
Mladen Grgeta, Elena Morelatto Djapjas i Igor Žiković (V. HABEREITER)

Mladen Grgeta, dosadašnji tajnik općinskog vijeća kandidat je za funtanjanskog načelnika na predstojećim lokalnim izborima, dok je kandidatkinja za njegovu zamjenicu Elena Morelatto Djapjaš, koja je tu funkciju obnašala i u dosadašnjem mandatu, najavili su na konferenciji za novinare predstavnici općinske nezavisne liste Glas za Funtanu.

Nositelj liste je Igor Žiković, član skupštine Hrvatskog nogometnog saveza i županijskog Izvršnog odbora nogometnog saveza i predsjednik nogometnog kluba Funtana, koji je istaknuo kako jedan od bitnih smjerova u produljenju turističke sezone vidi upravo u sportu.

Grgeta je podsjetio kako nezavisna lista djeluje od osnutka općine, te je u koaliciji s HDZ-om obnašala vlast u općini. Dodao je kako je lista ostala manje-više nepromijenjena, ali su izvedena neka "premještanja", te je prednost dana mlađim ljudima.

- Uskoro ćemo javnost upoznati sa smjernicama našeg programa, a ono što trenutno možemo najaviti je da ćemo nastaviti sa započetim projektima, naročito sada kada su završeni prostorni planovi i projekti.

Nastavit ćemo i dalje raditi na prilagodbi prostornih planova, jedan od prioriteta bit će nam komunalno uređenje, kao i podizanje kvalitete dodatnim turističkim sadržajima u svrhu produženja turističke sezone, te očuvanje kulturne baštine, rekao je Grgeta.

Dodao je da će na izbore ići samostalno, a nakon toga će vidjeti kakvi će biti programi sa eventualnim koalicijskim partnerima. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter