Mladen Grdovic raspjevao Savicentu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni zadarski pjevac Mladen Grdovic ovoga je Božica razveselio brojnu istarsku publiku u Savicenti. Raspoloženi zabavljac svojim je uspješnicama raspjevao vjernu publiku u šatoru koja je grleno uzvratila gostoprimstvo druželjubivom Grdovicu.

Koncert u organizaciji Turisticke zajednice Svetvincenta otvorio je Provin band koji je zagrijao obožavatelje poznatog dalmatinskog "galeba" cija je pojava automatizmom izmamila salve oduševljenja.

U dobroj, prijateljskoj atmosferi nizali su se Grdovicevi hitovi poput "Dalmatinac sam", "Nije u šoldima sve", "Košulju bilu", "Maria bella Istriana", a popularni je pjevac repertoar zacinio i nekim poznatim obradama poput "Ako me ostaviš" Miše Kovaca ili "Kad umrem umotan u bilo" Vinka Coce.

Brojna publika raznih generacija ovoga je vikenda uistinu imala veseo i topao Božic zahvaljujuci pozitivnoj energiji Mladena Grdovica i njegovog prateceg benda Romantic.

Dobru atmosferu niti krcat šator posjetitelja željnih Grdovicevih pjesama nije pokvarila cinjenica da je karta za ovaj koncert koštala 50 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter