Mladen Grdović i The Frajle na Sajmu pršuta


U Tinjanu se preko vikenda održava 11. Internacionalni sajam pršuta koji će pratiti i bogat glazbeni program, a u sklopu kojeg će između ostalih nastupiti Mladen Grdović i The Frajle.

Svečano otvaranje sajma koje je na programu u subotu u 11 sati uveličat će Limena glazba Vižinada i folklorno društvo Kumpanija Kosirići iz Tinjana koje kroz svoje djelovanje čuva stare tradicionalne običaje. Mladen Grdović i Proleteri publiku će zabavljati u subotu od 21 sat, a The Frajle i Replay band nastupaju u nedjelju u isto vrijeme.

Tijekom dana publiku će u šatoru zabavljati Luka Brgić, Duo Magnolia, Provin band, Emanon band, Bambus band i Kvartet Tirozin.

Sajam pršuta već niz godina u Tinjan dovodi brojne posjetitelje pa tako prosječno ovu manifestaciju u dva dana posjeti više od 20 tisuća ljudi. Na sajam osim hrvatskih pršutara stižu i pršutari iz Italije, Slovenije, Njemačke, Austrije i Španjolske dok će ljubitelji ove delicije moći kušati više od 30 vrsta pršuta, a u ponudi će biti i sir i vino te niz drugih proizvoda. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter