Mladen Blaškovic novi šef PU istarske

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko imenovao je Mladena Blaškovica na dužnost nacelnika PU istarske, izvijestilo je na svojim internetskim stranicama Ministarstvo unutarnjih poslova RH uz napomenu da je doneseno više novih kadrovskih rješenja kako bi se poboljšala organizacijska klima u policijskim upravama.

Mladen Blaškovic je diplomirani kriminalist i djelatnik je MUP-a od 1991. Radio je kao policajac specijalac, instruktor specijalisticke obuke te zapovjednik Specijalne i interventne jedinice policije PU istarske, a do novog imenovanja obnašao je dužnost nacelnika Sektora policije PU istarske.



Dosadašnji nacelnik PU istarske Loris Kozlevac preuzima dužnost nacelnika Odjela za nezakonite migracije pri Upravi za granicu Ravnateljstva policije. Ujedno, MUP istice da ocekuje veci angažman u rješavanju ozbiljnijih oblika organiziranog kriminaliteta kao i kaznenih djela iz domene korupcije.

Karamarko je postavio nove celnike u još pet policijskih uprava, a za novog nacelnika Uprave policije u Ravnateljstvu policije imenovao je Dubravka Teura koji je na toj dužnosti zamijenio Zorana Nicena, novog nacelnika Policijske akademije.


Podijeli: Facebook Twiter