Mjesto u kojem je clubbing privilegija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od ovog vikenda Istra je bogatija za još jedno ekskluzivno mjesto koje ce zasigurno postati meka za sve ljubitelje kvalitetne zabave, naravno, ukoliko su ponešto dubljeg džepa. Rijec je o klubu Lighthouse koji se nalazi uz cestu negdje na pola puta izmedu Vodnjana i Bala, a u kojeg su ruski investitori, bracni par Vladimir i Tatjana Viktorov, inace vlasnici tvrtke za prodaju medicinske opreme, uložili ukupno tri i pol milijuna eura.

Intenzivna vanjska rasvjeta Lighthousea, cak i prije samog ulaska u klub dovoljno govori o tome kako je zaista rijec o ekskluzivnom mjestu, a važno je reci kako negativne konotacije koje su pratile prijašnji nocni klub na ovom mjestu, Casu Romanticu, nestaju odmah pri ulasku u atraktivno uredeni prostor Lighthousea.

Restoran koji radi non-stop, lounge zona te klupski prostor opremljen najsuvremenijim profesionalnim koncertnim sound&vision sustavom, VIP prostor i bazeni samo su dio bogate ponude ovog uistinu posebnog nocnog kluba.

Lighthouse je zapravo otvoren još u petak, zabavom na VIP uzvanike kojoj su, izmedu ostalih, nazocili buduci vlasnik NK „Istre 1961." Mihail Mihailovic Šceglov, pulski gradonacelnik Boris Miletic sa suprugom, glumci Ozren Opacic i Duško Modrinic, pjevacoca Martina Vrbos, voditeljice Antonija Mandic i Edita Misiric, boksac Stipe Drviš i supruga Erika Komel, pjevac Elio Pisak, glumica Nada Abrus, vodnjanski gradonacelnik Klaudio Vitasovic, operni pjevac Ronald Braus te mnoge domace manekenke.



Za ovu prigodu održan je spektakularan vatromet, goste su zabavljali gutaci vatre i atraktivne plesacice, a nebo iznad kluba nadlijetao je avion iz kojeg je u Lighthouse bacano cvijece.

Gotovo jednako atraktivno bilo je i subotnje službeno otvorenje, a iako klub nije bio dupkom pun, valja napomenuti kako je to vjerojatno bila i namjera, s obzirom da je Lighthouse pretežito orijentiran k publici starijoj od 30 godina. Upravo iz tog razloga, u Lighthouseu su gosti prekjucer imali prilike uživati u ekskluzivnoj atmosferi koja clubbing definira i kao privilegiju i kao nacin života. Posebnom ugodaju dodatno su doprinijeli atraktivni vatromet, fire i laser show te zgodne plesacice.

No, zvijezda otvorenja Lighthousea bila je Sonique, svjetski poznata glazbenica i DJ-ica iz Velike Britanije koja je 2001. osvojila Brit Awards i bila proglašena najboljom kantautoricom.

- So, this is Croatia! Let's get the party started! - porucila je Sonique publici, a zatim zapocela nastupom svojim najvecim hitom „Sky". Njezin se nastup sastojao od pjevackog dijela te onog kojeg je ova kvalitetna glazbenica provela kao DJ-ica za DJ pultom. „It feels so good", „Another World" i „Can't Make Up My Mind" samo su neki od njezinih hitova koji su rasplesali okupljenu publiku.

Napomenimo još kako ce nakon otvaranja, klub Lighthouse preko dana biti otvoren za obitelji s djecom, dok ce se u vecernjim satima pretvarati u nocni klub koji radi do jutra. (Napisao i snimio: Marko PERCAN)


Podijeli: Facebook Twiter