Miss Zrinka Kučinić, a mister Dujam Krstulović


Zrinka Kučinić iz Ploča nova je Miss turizma Hrvatske, a Dujam Krstulović iz Splita okrunjeni je Mister turizma Hrvatske. Izabrani su na subotnjem izboru ljepote održanom treću godinu za redom u porečkoj dvorani Caffe Del Mara u Grand Hotelu Palazzo. Prva pratilja je Sara Milevoj iz Pule, a prvi pratitelj Fran Lauš iz Bjelovara.

Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske održao se po dvanaesti put, a za laskavu titulu natjecalo se trinaest finalistica i trinaest finalista. Kandidati su na pisti prilikom izbora nosili najnovije modne kolekcije Mondo Vomo, Pletix, Peperoncina design, Vjenčanice Nancy, kolekciju Grete Gudelj, odjela Danijel Galotti te satove Novak i cipele Fas.

Program su vodili Vlatka Pokos i Boris Kosmač,a publiku su zabavljali Minea, Jacques Houdek, Endi, Amir Kazić Leo te pobjednica The Voicea Nina Kraljić. Pobjednica izbora Zrinka Kučinić putuje na svjetski izbor Miss Turizma na Tajland, dok će Mister Turizma predstavljati našu zemlju u Panami. Ujedno će oboje godinu dana biti zaštitna lica tvrtke Avon za Hrvatsku. (A. D.)


Podijeli: Facebook Twiter