Miss svijeta s Gibraltara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dugonoga miss Gibraltara Kaiane Aldorino izabrana je za Miss svijeta 2009. medu 112 kandidatkinja na natjecanju održanom u subotu u Južnoafrickoj Republici. "Hvala Južnoafrickoj Republici, ovo je najljepši trenutak u mom životu", rekla je lijepa Gibraltarka suznih ociju. Predstavnica Meksika Perla Beltran Acosta prva je pratilja, dok je casni naslov druge pratilje pripao Tatum Keshwar iz Južnoafricke Republike.

Natjecanje je bilo 59. po redu, a ujedno deveto koje je organizator smjestio u Južnoafricku Republiku. Brojne su ga svjetske televizije izravno prenosile iz Midranda, sjevernog predgrada Johannesburga. Prošlogodišnja miss svijeta Ruskinja Ksenija Suhinova predala je krunu sretnoj izabranici. Iduce natjecanje održat ce se u Vijetnamu.

Kao svake godine, i ovaj izbor za najljepšu djevojku svijeta nije prošao bez skandala i raznih, ako vec ne pikanterija - onda barem zanimljivih detalja. Miss Rusije 2009. Sofia Rudieva svojedobno se fotografirala naga za jednu agenciju, a vrlo brzo nakon njenog izbora u medijima su se pojavile inkriminirane snimke. Miss Engleske Katrina Hodge ujedno je i casnica britanske vojske te je za angažman u Iraku nagradena medaljom za hrabrost. Istodobno, ni ona nije mogla odoljeti fotografskom oku, pa se tako, doduše uz mnogo više diskrecije, fotografirala u reklamnoj kampanji za intimno rublje.


Podijeli: Facebook Twiter